ERZURUM / UZUNDERE - Şelale Ortaokulu

Mesleki Eğitim Çalışmaları Uzaktan Egitim Yoluyla Gerçekleştirilecek

Mrt

2021/22 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem yazılı dönemi bu hafta başlamıştır. Öğrencilerimizin bu hafta içinde ders tekrarları yapmalarını öenririz.

Mrt

8. Sınıflarımıza Özel Türkiye Geneli Deneme Sınavı perşembe saat 10 da uygulanacaktır.

Mrt

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ilçe genelinde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkkale Haftası Kutlama Programımız Cuma günü saat 13.00 da okulumuzda yapılacaktır...Herkes davetlidir.

Bir fikir bir dönüşüm

Cuma Günleri Uyguladığımız Ders Programımız

Mrt

Ortaokul öğrencileri kompozisyon yazma yarışması

Kurs planımız

Mrt

2021/22 Eğitim öğretim yılının ikinci dönemine ait şube öğretmenler kurulu toplantısı 04.03.2022 tarihinde yapılacaktır.

Uzundere yeni şampiyonlarını arıyor

Şbt

Özgür Aras TÜFEK yazarımızın sunumuyla "DİL VE KÜLTÜR AKTARIMINDA MASAL" konulu bir söyleyişi olacaktır. Tüm Kitap ASkademisi Projemizde bulunan öğrenci ve velilerimiz davetlidir.

Şbt

Bu sene 6. 7. ve 8. sınıflarımıza uygulayacağımız DYK kurrsları için Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen müfettişler ile kursa girecek öğretmenlerimiz toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ana konu 8. sınıflarımızın nasıl daha iyi bir konuma getirileceğiydi.

Şbt

Kazanım Değerlendirme Sınavımız 16 Şubatta 8. Sınıf öğrencilerimize uygulanacaktır.

Şbt

Şelale Ortaokulu ögrencilerimize hayatlarında ilk kez kayak deneyimi yaşamalarına sebep olan başta Uzundere Kaymakamlığı olmak üzere Uzundere İlçe Milii Eğitim Müdürlüğümüz ve Uzundere Gençlik Merkezi Müdürlüğümüze minnettarız...