ERZURUM / UZUNDERE - Şelale Ortaokulu

Ara

Uzundere ÇPAL Rehber Öğretmenimiz Hasan Demir okulumuzda akran zorbalığı konusunu işledi.

Ara

7A sınıfı 4.ünitede Wild Animals kapsamında öğrenilen vahşi hayvanları sınıf ortamında 3d olarak gördüler.

Ara

Okulumuzda ve sınıflarımızda süslemeler devam ediyor

Ara

Sayın Kaymakamımız Kübra DEMİRER, Balıklı Mahallesinde bulunan Anasınıfı B Şubemize ziyarette bulundular... Okulumuza ve öğrencilerimize göstermiş oldukları yakın ilgiden ötürü kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası etkinlikleri başladı.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğünün hazırlamış olduğu kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.

Dünya Engelliler Günümüzü çeşitli etkinlikler ve oyunlarla kutladık

Kas

Türkiye genelinde yapılacak olan çök kapan tutun tatbikatını bugün saat 11:30 da okulumuzda uyguladık.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde öğrencilerimizle birlikte Tortum Şelalesinde fidan dikimi etkinliği gerçekleştirdik.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 84. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz

Kas

Atatürk Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Nihavend Musiki Kulübü tarafından toplumsal duyarlılık projeleri kapsamında Şelale'de Bir Öğretmen Bin Umut projesi okulumuzda uygulanacaktır. 24 Kasımda yapılacak etkinlikte öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi çeşitli süprizler beklemektedir. projede bizm okulu düşünen başta Mustafa Özfidan Hocamıza ve gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kas

Şelale ilk-Ortaokulu olarak Cumhuriyet Bayramımızın 99. yıl Dönümünü coşkuyla kutladık.

Kas

Okulumuzda "Sonbahar Şenlikleri" adında Uzundere Gençlik Merkezi görevlileri ve antrenörleri tarafından bir dizi etkinlik gerçekleştirildi...(Matrak Oyunu,mangala, mimari bloklar, magic cübbe, colorful, atla-topla, reversi, dedektif...)

Kas

Erzurum Valiliği ve Gençlik Merkezinin yürütmüş olduğu Yüzme Bilmeyenler Kalmasın Projesinde bu hafta öğrencilerimiz son kez katılım sağladılar...Bu süreçte öğrencilerimizin başında onlara refakat eden Erol Fırat, Seda Nur Fırat ve Hava Kantar öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.